Kasulik info

Jagan pisut kasulikke nõuandeid, nagu näiteks, kuidas valida õige suurusega pilt. Või ka sobivad materjalid ning  mis on nende erinevused. Aga ka seeda, kuidas seinapildid saavad lisada ruumile hubasust ja isikupära. Alljärgnevalt lühike kokkuvõte.

Materjalide valik ja info

Pakub laia valikut materjale, millele fotosid trükkida. Olulised materjalid hõlmavad:

  • Fotolõuend – Sobib pehme ja sooja atmosfääri loomiseks, lisab ruumile kunstilist tunnet.
  • Foto-KAPA – Modernne ja selge lahendus, mis annab fotodele terava ja elegantse viimistluse.

Materjalide valik sõltub sellest, millist efekti soovid saavutada. Fotolõuend on klassikaline ja kodune, KAPA pakub luksuslikumat ja säravamat välimust.

Kuidas valida õige suurusega pilt?

Õige suurusega pildi valimine on otsustava tähtsusega, et see sobituks harmooniliselt ruumi. Lepakapildid.ee soovitab:

  • Väiksematesse ruumidesse sobivad väiksemad pildid, et mitte ruumi liialt koormata.
  • Suuremad ruumid, nagu elutoad ja avatud planeeringuga kontorid, vajavad suuremaid pilte või mitut pilti, mis loovad ruumile tasakaalu.
  • Piltide paigutus seinal tuleks planeerida nii, et need oleksid silmade kõrgusel ning tekitaksid tasakaalustatud kompositsiooni.

Fototrükiga akustilised seinapaneelid – kombineeritud akustika ja esteetika

Akustilised seinapaneelid on funktsionaalne ja esteetiline lahendus, mis sobib eriti hästi kontorisse või koju, kus on oluline tagada hea helikvaliteet. Akustilised paneelid aitavad vähendada müra ja kajamist, samas lisades ruumile visuaalse kaunistuse.

Lepakapildid.ee pakub võimalust kombineerida akustika ja fotokunst – see on ideaalne lahendus, kui soovid parandada ruumi helikvaliteeti, ilma et peaksid ohverdama esteetikat.

Seinapildid elutuppa – hubasus ja isikupära

Elutuba on tihti kodu süda, ja seinapildid aitavad luua sooja ja kutsuva atmosfääri. Valides pildid elutuppa, võiks keskenduda teostele, mis kajastavad sinu isikupära ja annavad ruumile hubasuse. Elutoa pildid võivad olla suurejoonelised maastikud või personaalsed hetked, mis loovad sooja ja koduse tunde.

Seinapildid kontorisse – stiilne ja professionaalne

Kontori kujunduses mängivad seinapildid olulist rolli, aidates luua meeldivat ja inspireerivat tööõhkkonda. Kontorisse valitud pildid peaksid olema professionaalsed, kuid samas inspireerivad. Olenevalt ettevõtte stiilist võivad need olla rahulikud loodusmotiivid või abstraktsed kompositsioonid, mis aitavad keskenduda ja loovad meeldiva visuaalse keskkonna.

Seinapildid magamistuppa – rahu ja lõõgastumine

Magamistoa pildid peaksid tekitama rahuliku ja lõõgastava meeleolu. Soovitav on valida rahulikke ja pehmeid toone, mis toetavad puhkuse atmosfääri. Looduspildid, näiteks rahulikud maastikud või rahulik vesi, võivad olla ideaalne valik, et luua magamistoas rahu ja tasakaalu.