Fototrükiga akustilised seinapaneelid: kombineeritud akustika ja esteetika kodu või kontori disainis

Fotorükiga akustilised plaadid

Fototrükiga akustilised seinapaneelid on suurepärane lahendus neile, kes soovivad ühendada akustika ja visuaalse ilu oma kodu või kontori disainis. Selles artiklis tutvustame fototrükiga akustiliste seinapaneelide omadusi ja eeliseid ning jagame nõuandeid nende paigaldamiseks ja integreerimiseks oma kodu või kontori kujundusse.

Fototrükiga akustiliste seinapaneelide eelised

Fototrükiga akustilised paneelid ühendavad kahte olulist funktsiooni: nad neelavad heli ja parandavad ruumi akustikat, samal ajal kui fototrükis kujutised pakuvad esteetilist naudingut. Selle tulemusena saad luua nii helisõbralikke kui ka visuaalselt atraktiivseid ruume.

Vali sobivad fotod ja disain

Fototrükiga akustiliste plaatide valimisel arvesta oma kodu või kontori üldise stiili ja värvipaletiga. Vali fotod, mis on kooskõlas sinu interjööri teemaga, olgu selleks minimalistlikud abstraktsed pinnad, loodusfotod või erksavärvilised geomeetrilised mustrid. Sobiva stiili ja tooni valimine tagab harmoonilise ja kauni ruumikujunduse.

Paiguta seinapaneelid strateegiliselt

Fototrükiga akustiliste paneelide paigaldamine nõuab nii esteetiliste kui ka praktiliste aspektide arvestamist. Paneelide asukoha valik peaks olema visuaalselt tasakaalus ja akustiliselt efektiivne. Parima tulemuse saavutamiseks paigalda akustilised plaadid ruumi kõige aktiivsematesse piirkondadesse, näiteks teleri või muusikakeskuse lähedusse või kontoris näiteks koosoleku ruumi.

Kombineeri paneelid teiste helisummutavate lahendustega

Fototrükiga akustilisi plaate saab kombineerida teiste helisummutavate elementidega, nagu vaibad, kardinad ja pehme mööbel. See kombinatsioon tagab veelgi parema akustilise tulemuse ja loob mugava õhkkonna.

Vali kvaliteetsed materjalid ja paigaldus

Fototrükiga akustiliste paneelide valimisel pööra tähelepanu materjalide kvaliteedile ja paigaldusele. Kvaliteetsed plaadid pakuvad paremat heliisolatsiooni ja on vastupidavamad. Professionaalne paigaldus tagab plaadi esteetilise välimuse ja akustilise efektiivsuse.

Mõned näidispildid tehtud töödest

Looduslik akustiline seinaplaat, mis valmistatud 80% ulatuses naturaalsest turbast. Akustikatoodetel on A-klassi heli summutamis võime. Akustiline seinaplaat on looduslik toode, milles kasutatud materjal on hea helineelduvusega. Kuna turvas on happelise pH- tasemega, siis see ei hallita.
Akustilised paneelid on turvalised siseruumide helimaailma pehmendamiseks ja M1/CE klassifitseeritud (ei eralda emissiooni ehk keskkonnale kahjulikke kemikaale, ei lõhna ja on turvalised siseruumidesse).

Akustiliste seinapaneelide edasimüüjaks Eestis on Isku Baltics OÜ